Groepen

Een sportieve activiteit bij Radium Boulders kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!
Een sportieve activiteit bij Radium Boulders kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!
NO-CASH-Poster-A4-Liggend-300x214

Kinderfeestje

 

Tijdelijk even niet helaas. Door de coronamaatregelen kunnen wij nu geen kinderfeestjes organiseren. Hopelijk verandert dat binnenkort weer!
Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Radium Boulders. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met slagroomtaart of chips klaar. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

 

Een boulderfeestje kost €18,50 per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag en zaterdag. Bekijk de mogelijkheden in onze reserveringsmodule!

Radicalstrainingsquare

Scholen en groepen jeugd

 

Radium Boulders biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

 

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Fundamentalssquare

Volwassenen

 

Tijdelijk even niet helaas. Door de coronamaatregelen kunnen wij nu geen groepen ontvangen in de boulderhal. Hopelijk verandert dat binnenkort weer!
Met vrienden, familie of collega’s kun je bij ons terecht om te boulderen, maar ook in ons gezellige café. Radium Boulders heeft een afwisselend en ruim assortiment speciaalbieren. Een bierproeverij (€22 p.p.), borrelhapjes (€4,50 p.p.) of koffie/thee met vlaai (€5 p.p.) is allemaal mogelijk.

 

Prijzen

 

25 jaar ouder

  • t/m 14 personen: €17 p.p.
  • 15 tot 25 personen: €16 p.p.
  • 26+ personen: €15 p.p.

 

18 t/m 24 jaar

  • t/m 14 personen: €16 p.p.
  • 15 tot 25 personen: €15 p.p.
  • 26+ personen: €14 p.p.

 

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

GroepenWeb